rijekapsihologije2019-bannerbezloga-1547805207.jpg

Opremljen kabinet za stručnu praksu EŠMM

Opremljen kabinet za stručnu praksu EŠMM

Članice organizacijskog odbora Rijeke psihologije 14. su rujna prisustvovale otvaranju novo opremljenog kabineta za stručnu praksu učenika s teškoćama u razvoju Ekonomske škole Mije Mirkovića. U sklopu ovogodišnje humanitarne akcije prikupljeno je 12.550,00 kn koje su u ožujku uručene ravnateljici škole, prof. reh. Lauri Grubišić.

Stručni tim profesora koji rade s učenicima s teškoćama u razvoju maksimalno su iskoristili prikupljena sredstva i nabavili printer s povećalom, 1 računalo i nekoliko ekrana koji će omogućiti učenicima kvalitetniju praksu. Nova školska godina za njih započinje s boljim uvjetima rada, a upravo to je i bio cilj humanitarne akcije Rijeke psihologije. Svoje zadovoljstvo i zahvalnost iskazali su nam i sami učenici koji su nas ponovno razveselili pjesmom i ugodnim druženjem.

Zahvaljujemo se još jednom svim građanima koji su sudjelovali u humanitarnoj akciji i volonterima koji su izrađivali i prodavali promo-materijale. Veselimo se novim počecima, odnosno još jednoj Rijeci psihologije. Budite s nama u veljači 2018!