bannerbezlogotipa-1570791367.jpg

Predstava `U mojoj glavi`

Predstava `U mojoj glavi`

Sa zadovoljstvom vas pozivamo na predstavu "U mojoj glavi" koja će se održati u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku u utorak, 18. veljače, s početkom u 19 sati.

Teatar "Tirena" iz Zagreba donosi nam priču o dvoje tinejdžera, Borni i Vanji, koji ne znaju kako si pomoći u suočavanju s anksioznošću i depresivnošću. Borna mora odlučiti koju će srednju školu upisati, a kako vrijeme odmiče tako je pod sve većim pritiskom. Postaje tjeskoban i dobiva napadaje panike. Vanja trenira odbojku i ostavlja dojam vesele i samosvjesne osobe, no u njenoj glavi odvija se neka druga priča. Osjeća se sve lošije, gubi interes za stvari koje su je prije veselile i postaje bezvoljna. Nitko, pa ni ona sama, ne prepoznaje ozbiljnost depresije.

Ulaz  je besplatan uz OBAVEZNU PRETHODNU REZERVACIJU mjesta putem e-pošte na: predstava.rijekapsihologije@gmail.com. Prije i poslije predstave posjetitelji će se moći uključiti u humanitarnu akciju manifestacije. Prodajom promotivnih predmeta prikupljaju se sredstva za Podcentar predškolskog odgoja „Maestral“ za nabavu opreme za rad s djecom s poremećajima iz spektra autizma.