rijekapsihologije2019-bannerbezloga-1547805207.jpg

Službeno najavljena sedma Rijeka psihologije

Službeno najavljena sedma Rijeka psihologije

Danas u 11 sati u riječkom Ri-infu službeno je najavljena sedma Rijeka psihologije! Manifestaciju su najavile Ines Jakovčić, Predsjednica Organizacijskog odbora, Sanda Sušanj, Pročelnica odjela za odgoj i školstvo Grada Rijeke i Sandra Čavrak, privremena ravnateljica Centra za autizam Rijeka.

U tjednu od 19. do 25. veljače očekuje nas četrdesetak radionica, tridesetak predavanja, nekoliko dana otvorenih vrata, tribina, okrugli stol, promocija i znanstveni kafić. Osim ovih već uobičajenih aktivnosti, po prvi put se u sklopu manifestacije održavaju Practice caffee i Pub kviz. Rijeka psihologije započinje već tradicionalnom konferencijom „Psihologija za gospodarstvenike“, a tijekom tjedna održat će se ukupno 84 aktivnosti na čak 49 lokacija u Rijeci i okolici. Čeka nas zaista bogat i zanimljiv program iz različitih područja psihologije, a više detalja i dodatne informacije možete pronaći na našim stranicama. Ulaz na sve aktivnosti je besplatan, a za neke je programe potrebna prethodna najava.

Posjetite naše prodajno-promotivne štandove na Korzu i u ZTC-u i doprinesite nabavi opreme za senzorni park Centra za autizam Rijeka. Privremena ravnateljica Centra pojasnila je kako se senzorni park „Za naš osmjeh“ oprema već nekoliko godina i kako će donirana sredstva svakako pripomoći dovršavanju ovog projekta.

Pročelnica Sušanj istaknula je značaj manifestacije za Rijeku i izrazila zadovoljstvo što psihologija na taj način teče našim gradom. Grad Rijeka od samih početaka podržava manifestaciju, a ta se podrška na neki način vrati jer se sredstva prikupljena humanitarnom akcijom uvijek doniraju nekoj lokalnoj ustanovi.