rijekapsihologije2019-bannerbezloga-1547805207.jpg

Najuspješnija Rijeka psihologije iza nas – hvala vam!

Najuspješnija Rijeka psihologije iza nas – hvala vam!

Još jedna Rijeka psihologije je iza nas, i to najuspješnija do sada! Ovogodišnji je program bio najbogatiji do sada, u humanitarnoj je akciji prikupljen najveći iznos, u izvođenju programa sudjelovalo je najviše izvoditelja, a aktivnosti su bile odlično posjećene.

Na čak 47 lokacija održane su 72 aktivnosti: 31 radionica, 25 predavanja, 6 dana otvorenih vrata, 3 tribine, 3 okrugla stola, 2 prodajno-promotivna štanda, jedna konferencija i jedan znanstveni kafić. Osim u Rijeci, programske aktivnosti su održane i u 11 drugih gradova, odnosno mjesta u Primorsko-goranskoj županiji. U izvođenju programa sudjelovalo je čak 111 osoba: 85 diplomiranih psihologa, 21 stručnjak iz nekog drugog područja i 5 studenata psihologije. Osim izvoditelja programskih aktivnosti u realizaciju manifestacije uključila su se i 53 studenta psihologije Filozofskoga fakulteta u Rijeci koji su volontirali ukupno 412 sati. U sklopu humanitarne akcije prikupljeno je 12 550,50 kn koje su 24. ožujka uručene ravnateljici Ekonomske škole Mije Mirkovića Rijeka, prof. reh. Lauri Grubišić.

Što reći osim veliko HVALA svima koji su na bilo koji način doprinijeli realizaciji ove manifestacije – svim kolegicama i kolegama psiholozima i njihovim suradnicima u izvođenju aktivnosti te studentima psihologije. Zahvaljujemo se Primorsko-goranskoj županiji, ovogodišnjem generalnom pokrovitelju manifestacije, kao i Gradu Rijeci, MZOS, Zakladi Sveučilišta u Rijeci, Filozofskom fakultetu u Rijeci i njegovom Odsjeku za psihologiju i Centru za primijenjenu psihologiju, Prospektu d.o.o. i tiskari Bat-print. Zahvaljujemo se i svim medijima koji su pratili događanja Rijeke psihologije!

Posebno hvala građanima koji su posjetili programske aktivnosti i sudjelovali u humanitarnoj akciji. Vaš interes i dobar odaziv motiviraju nas da sljedeće godine Rijeka psihologije bude još raznolikija i šira u svakom pogledu!:)