rijekapsihologije2018-bannerbezloga-1508851869.jpg

Rijeka psihologije 2013. – zahvale

Rijeka psihologije 2013. – zahvale

             Još jedna Rijeka psihologije je iza nas! Nadamo se da su programske aktivnosti bile zanimljive posjetiteljima i da su građani uspjeli saznati nešto zanimljivo i korisno iz psihologije.

            Ovim putem zahvaljujemo se svima onima koji su se na bilo koji način uključili u realizaciju Rijeke psihologije 2013. Zahvaljujemo se Primorsko goranskoj županiji, našem generalnom pokrovitelju, kao i svim drugim pokroviteljima: Gradu Rijeci, Zakladi Sveučilišta u Rijeci, Filozofskom fakultetu u Rijeci, Odsjeku za psihologiju, Ministarstvu znanosti, obrazovanja i športa RH, Zagrebačkoj banci i Prospektu d.o.o. Posebnu zahvalu dugujemo našim medijskim pokroviteljima, Novom listu, Radio Rijeci, Totalnom FM-u i KanaluRI.

            Moramo se zahvaliti i našim volonterima - studentima psihologije koji su nam pomogli u organizaciji i provedbi manifestacije. I na kraju se zahvaljujemo svim kolegicama i kolegama psiholozima koji su nositelji programskih aktivnosti Rijeke psihologije čime je postignuta raznolikost programa te zastupljenost različitih područja i tema.